Tervetuloa uusille sivuilleni!

Tästä se sitten lähtee. Kolmannen kirjani Lintutarhan julkaisuun on nyt melko tarkkaan neljä kuukautta. Lintutarha on ensimmäinen romaanini ja tulossa lienee varsin mukava syksy. Olen sen suhteen mukavassa vaiheessa, että teen romaanin viimeistelykierrosta ja aloittelen pikku hiljaa myös jotakin ihan uutta.
Sivuilla on nyt nähtävissä kirjan esittely ja mm. lukunäyte kirjan alusta, jota ette olekaan nähneet vielä aiemmin. (Jotkuthan ovat jo ehtineet nähdä kirjan esittelyn netissä jo aiemmin Gummeruksen luettelossa.)

Olen yleensä se ihminen, jonka mielestä kevät ei etene tarpeeksi nopeasti, siis se, joka toivoo, että tulisi jo kesä. Tämä kevät on ollut ihan toisenlainen, nyt ollaan jo huhtikuun (syntymä- ja lempikuukauteni) alussa ja ihan pian saadaan jo toivottavasti nauttia vähän toisenlaisista keleistä ja ainakin lomista, vapaasta ja lopulta syksyn kirjatouhuista.

Sivuista suuri kiitos Aaron Lepistölle, kirjailijakuvasta jota olen saanut käyttää sivuillani Marek Sabogalille ja Gummerukselle, kirjan ihanasta kannesta samoin Gummerukselle ja graafikko Jenni Noposelle. Kaikki näyttää nyt todella hyvältä!

Iloa ja valoa tähän päivääsi,

terveisin Satu